top of page

Samarbetes partners

TJÄNSTER

Studio J erbjuder en rad av olika tjänster för att kunna erbjuda ett helhets koncept åt våra kunder. Med många års erfarenhet och expertis inom flera områden kan vi stoltsera med ett stort tjänsteerbjudande med fina slutresultat. 

Vi hjälper er med rätt färg på väggen i hallen, den bästa belysningen i ert matrum, de skönaste textilierna i sovrummet, ett kreativt barnrum samt en oas till trädgård. Med mera med mera...

Varmt välkommen att boka ett möte tillsammans med oss och låt oss hjälpa er med en tjänst.

GARDEN

Vi hjälper er trädgård att 

blomstra i full prakt! Med hjälp och förutsättningar skapar vi rätt element till er trädgård för att den ska nå sina fulla potential. 

När det kommer till inredning har vi ett stort urval av vackra krukor, urnor och idel fina trädgårdsmöbler att addera.

Vi hjälper er att med blommor ta ett sista farväl och hylla dina älskade på deras sista resa. 

BEGRAVNINGAR

FRETAGS EVENT

FÖRETAGS EVENT

Planerar ni ett arrangemang eller event på Bjäre? Vi har mångårig kunskap av att hjälpa företag med det lilla, eller stora, extra när det kommer till inredning, växter och blommor på en eventyta, i en monter eller i arrangemangstält. 

WORKSHOP

Vill du lära dig att skapa dina egna buketter eller arrangemang? Anmäl dig till en av våra workshop eller boka en privat abbonnerad workshop för dig och dina vänner. 

HOME STYLING

Med rätt möbler, belysning och inredningsdetaljer skapar vi en härlig känsla i ert objekt för att de nya ägarna redan på visningen ska känna sig som hemma. 

BRÖLLOP

Med blommor och planering för alla tillfällen och stilar hjälper vi er att utforma och lyfta fram er personlighet och stil till er bröllopsdag och skapa er blomsterdesign.

bottom of page