top of page

WEDDINGS

Inspirerad av årstidernas färg och form med vackra detaljer från naturen skapar vi blomstrande arrangemang och buketter.


Vi återspeglar varje brudpar genom er stil, elegans och personlighet och skapar alldeles unika bröllopsblomster.

Era bröllopsblommors design utformar vi tillsammans med er för att lyfta fram er personlighet och stil till er bröllopsdag.

Ni kan välja att beställa enstaka produkter från vår meny och hämta själva i vår studio eller boka ett av våra fullservicepaket om ni önskar att vi ordnar allt för er.

 

Vi skapar allt ifrån söta blomsterkransar till era brudnäbbar till stora blomsterinstallationer från golv till tak, alltid med mycket engagemang och kreativitet. Studio J skapar minnen som ni bär med er livet ut!

Vi älskar att lära känna våra brudpar och vill göra det extra personligt för just er. Vi designar både full service paket eller välj från vår A La Carte lista.

Studion finns i Båstad men vi tar oss gärna dit ni har valt att fira er stora dag.

How we work

01 First Meet Up

I vårt första möte vill vi lära känna er bättre, med era önskemål och preferenser diskuterar vi färg och form och andra viktiga detaljer till ert bröllop. Inför mötet har ni bestämt er för att ni ska välja ett paket eller om ni önskar att plocka från vår A La Carte.

03 Moodboard

Om ni väljer ett av våra Full Service paket får ni en detaljerad moodboard, efter signerad bokningsbekräftelse. Vi visar känslan som vi vill förmedla genom mood-boards som illustrerar  färger, koncept,  blom- och bordsarrangemang.

Ni får en förståelse för hur ert drömbröllop kommer se ut.

05 Wedding Day

En månad innan ert bröllopsdag kontaktar vi er för att stämma av er bokning i detalj. Här finns möjlighet att addera tillval eller bara säga hej!

02 Proposal

Inom en snar framtid skickar vi ett förslag från vårt första möte tillsammans med en offert. Efter godkänd offert skickar vi en bokningsbekräftelse.

04 Final Preperation

En månad innan er bröllopsdag kontaktar vi er för att stämma av er bokning i detalj. Här finns möjlighet att addera tillval eller bara säga hej!

VI ÄR ERA FLORISTER 

Tillsammans kan vi förverkliga dina bröllopsdrömar. Kontakta Studio J idag för att börja din planering. 

bottom of page