top of page

Välkommen till Studio J. I Båstad hittar du oss på Köpmansgatan 18 och du blir välkommen in till en blomster & inredningsbutik. Här erbjuder vi på en mix av vacker inredning, växter och ljuvliga snittblommor bundna i härliga kompositioner allt efter säsongens färger. I vår studio skapar vi allt från bröllopsdekorationer till workshops. Vi välkomnar våra kunder till kreativa möten för att planera både bröllop, evenemang och inredning tips. 

The founder of Studio J

Jag heter Jenny och är skaparen av Studio J. År 2016 startade jag "Style With Flowers" med hög ambition av att skapa känslor med blommor. Som utbildad florist så anser jag att alla blommor är unika genom deras olika karaktärer. Min dröm och vision är att få skapa kombinationer som passar mina kunders personlighet & stil. Jag anser att blommor är lika viktiga som inredningsdetaljer, därav växte Studio J fram med en härlig blandning av blommor & inredning.

Idag står jag med en blomstrande butik fylld med inredning, vintage möbler, produkter att fylla ditt skafferi med och säsongens vackraste blommor. Min stora passion är att få förgylla människors hem med vackra saker som kan leva i flera generationer, tidlöst men ändå lekfullt. I butiken vill vi alltid att du ska känna dig som hemma, bli glad och fylld med inspiration. Med väl utvalda blommor förnyas sortimentet varje vecka och vi levererar säsongens vackraste kombinationer. 

FLOWERS FOR EVERYONE

Say hello!

Thank you!

Blomma Studio J LITEN FIL.png
bottom of page