Välkommen till Studio J. I Båstad hittar du oss på Köpmannagatan 21 och du blir välkommen in till en blomster & inredningsbutik. Här erbjuder vi på en mix av vacker inredning, växter och ljuvliga snittblommor bundna i härliga kompositioner allt efter säsongens färger. I vår studio skapar vi allt från bröllopsdekorationer till workshops. Vi välkomnar våra kunder till kreativa möten för att planera både bröllop och andra evenemang. 

The new Style With Flowers

 

The founder of Studio J

Jag heter Jenny och är skaparen av Studio J. År 2016 startade jag "Style With Flowers" med hög ambition av att skapa känslor med blommor. Som utbildad florist så anser jag att alla blommor är unika genom deras olika karaktärer. Min dröm och vision är att få skapa kombinationer som passar mina kunders personlighet & stil. Jag anser att blommor är lika viktiga som inredningsdetaljer, därav växte Studio J fram med en härlig blandning av blommor & inredning.

Idag står jag med en blomstrande butik fylld med inredning, vintage möbler, produkter att fylla ditt skafferi med och säsongens vackraste blommor. Min stora passion är att få förgylla människors hem med vackra saker som kan leva i flera generationer, tidlöst men ändå lekfullt. I butiken vill vi alltid att du ska känna dig som hemma, bli glad och fylld med inspiration. Med väl utvalda blommor förnyas sortimentet varje vecka och vi levererar säsongens vackraste kombinationer. 

FLOWERS FOR EVERYONE

Say hello!

STUDIO J

Öppettider

Tisdag - Torsdag 11.00 - 18.00

Fredag 11.00 - 17.00

Lördag 11.00 - 15.00

Kontakt

© All Rights Reserved. Studio J

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Fri frakt på ordrar över 1000 kr

Adress

Köpmansgatan 18

269 33 Båstad

Sverige