top of page

Flowers for every moment

Blomma Studio J STOR FIL.png

Our flower bouquet

Alla våra buketter och arrangemang är designade i vår butik med kärlek, kombinerade i en härlig blandning av säsongens blommor, olika bladverk och naturmaterial och är inslagna i en vacker anpassad pappersförpackning. 

 

Buketterna görs alltid utav de finaste som säsongen erbjuder, vi försöker tillgodose de lokala odlarna och hitta specifika blommor just för era arrangemang ska bli unika.

 

Vi välkomnar alla förfrågningar!

Begravning

Vi hjälper er att skapa vackra minnen när livet är tungt, med blommor kan vi återspegla din vän, familjemedlem eller din käraste på ett fridfullt sätt med en personlig blomsterdekoration. Kontakta oss för ett personligt samtal så hjälper vi dig att göra er sista hälsning minnesvärd. 

ANYTHING IS POSSIBLE WITH FLOWERS

Företagsevent

Med blommor kan du förvandla ett helt utrymme med en känsla. Oavsett om du jobbar på ett kontor, resturang, butik, hotell eller en salong kommer du, dina anställda och era kunder uppskatta förändringen som sker med människor när de är i sällskap med färska blommor.  

 

Vi hjälper er med allt från enstaka arrangemang och buketter till större installationer. Vi erbjuder alltid leverans och vid ett första möte kommer vi till er arbetsplats för en konsultation. Därefter rekommenderas växtlighet utefter er kontorsinredning eller butiksatmosfär.

Vi gör allt för att vårt arbete förbättrar ditt.

We would love to flower your life

Kontakta oss för frågor angående priser & tjänster

Thank you!

bottom of page