top of page

Wedding floral design

Studio J skapar minnen som ni vill ta med er livet ut! Tillsammans med blommor skapar vi en känsla och gör så att ert bröllop blir unikt och minnesvärt både för er och gästerna!

Inspirerad av årstidernas färg och form med vackra detaljer från naturen skapar vi blomstrande arrangemang och buketter. Vi återspeglar varje brudpar genom er stil, elegans och personlighet och skapar ett alldeles unikt bröllop. 

How we work:

Vi älskar att lära känna våra brudpar och vill göra det extra personligt för just er. Vi designar både full service paket eller välj från vår A La Carte lista.

Studion finns i Båstad men vi tar oss gärna dit ni har valt att fira er stora dag. 

First meetup

1.

I vårt första möte vill vi lära känna er bättre, med era önskemål och preferenser diskuterar vi färg och form och andra viktiga detaljer till ert bröllop.  

Inför mötet har ni bestämt er för att ni ska välja ett paket eller om ni önskar att plocka från vår A La Carte.

Moodboard 

3.

Om ni väljer ett av våra Full Service paket får ni en detaljerad moodboard, efter signerad bokningsbekräftelse. Vi visar känslan som vi vill förmedla genom mood-boards som illustrerar färger, koncept, blom- och bordsarrangemang.

Ni får en förståelse för hur ert drömbröllop kommer se ut.

2.

Proposal

Inom en snar framtid skickar vi ett förslag från vårt första möte tillsammans med en offert.

Efter godkänd offert skickar vi en bokningsbekräftelse.

4.

Final preperations

 En månad innan er bröllopsdag kontaktar vi er för att stämma av er bokning i detalj. Här finns möjlighet att addera tillval eller bara säga hej!

Wedding day

5.

På bröllopsdagen hjälper vi till med alla detaljer enligt schemat. Med full tillit till oss kan ni njuta av er bröllopsdag. I våra Full Service paket där både uppsättning och nedtagning ingår kan ni lägga all tid och energi på varandra och istället skapa en minnesvärd dag tillsammans med vänner & familj.

WITH LOVE AND DEVOTION

We would love to flower your wedding

Kontakta oss för priser på bröllopspaket och A la Carte:

Thank you!

bottom of page