top of page

Vi utför olika slags stylinguppdrag, allt från företagsevenemang till privatpersoner. Vi skapar unika miljöer till allt från en scen till ert vardagsrum. Vi jobbar alltid utifrån kundens unika perspektiv för att skapa något personligt som skiljer sig från mängden.

Interior design

Homestyling

Många köper sin bostad på känsla. Vi skapar de rätta förutsättningarna för att köparen skall känna att din bostad har precis det som han eller hon har letat efter. Vi hjälper dig att lyfta fram de bästa sidorna utifrån ert hem. Vi kompletterar bostadens befintliga möblemang med accessoarer som lyfter ert hem.

 

Tillsammans med inredningen fokuserar vi på  blommor som får ert hem att kännas mer levande. Vi adderar härliga accenter som är anpassade efter varje rum. Välkomna att kontakta oss för offert. 

Creative homes 

Vi hjälper er att förnya ert hem tillsammans med er personlighet, stil och intresse. Vi ger er tips och råd hur ni kan förändra ert hem med hjälp av textil, möbler, växter och inredningsdetaljer. Tillsammans går vi igenom rum för rum och avslutar med en inköpslista. Kontakta oss för rådgivning.

Events

Vi hjälper företag att skapa olika miljöer till ert evenemang, Vi skapar allt från scendekorationer, montrar, fester till ett helt koncept för ert evenemang. Våra tidigare samarbetspartners är Norrvikens trädgårdar, SEB, Leovegas  Mercedes Benz, Hotel Tylösand och Europatouren i golf.

bottom of page